Tabakshop W. Koopman laat noodkreet horen

Hoogeveen – Met een bericht op de facebookpagina van Tabakshop Koopman in de Nije Nering laat de eigenaar een noodkreet horen. Het zogenaamde winkelen op afspraak is voor zijn zaak niet te doen en zeker niet rendabel.

Wij zijn, zoals ik het noem, een “snelle”winkel. Meestal sta je binnen twee minuten weer buiten

In het bericht laat de eigenaar het volgende weten:

 

”Zit je ergens mee? Praat er over. Maak er een liedje van. Mijn dochters, allebei leerkracht, zouden zeggen, “pap maak er een tekening over”. Een andere optie is; schrijf het op.
Hoe u/jij dit ook leest, begrijp mij goed, ik wil GEEN medelijden, GEEN voorkeursbehandeling en ik wil Corona stoppen
Ons winkelcentrum telt 10 winkels, 10 ondernemingen die er elke dag een feestje van willen maken. 1 van die winkels, en dat zijn wij, mogen alleen open op afspraak. 95% van onze klanten komen al bij andere winkels in ons winkelcentrum, dus totaal geen sprake van “funshoppen”. Bij ons kopen zij hun boodschap omdat, ze dat al 32 jaar bij ons doen, omdat ze het ons gunnen, omdat ze ons leuk vinden……vul maar in.
Dat op afspraak winkelen, bij ons, werkt niet. Doe je niet voor een krant, een wenskaart, een copie, een staatslot enz. en al helemaal niet als je al in het winkelcentrum bent.
Wij zijn, zoals ik het noem, een “snelle”winkel. Meestal sta je binnen twee minuten weer buiten. Wij kunnen twee a drie klanten in onze winkel binnen laten, en alles onder controle houden.
En laten we elkaar nou niet voor de gek houden met die vier uur van te voren afspraak, bij de meeste winkels kun je na een kwartier wel terecht.
Daarom wil ik het omdraaien, ik maak de afspraak met u.
De afspraak maak ik bij deze en staat gepland voor over minimaal vier uur en blijft onbeperkt geldig. Tijdens de afspraak kunnen we dan een nieuwe inplannen.
Komt u te laat, of heb ik per ongeluk een dubbele afspraak gepland, wacht dan even, als er twee klanten in de winkel zijn, bij de deur. Eenmaal binnen vragen wij u de corona regels, die duidelijk zijn aangegeven, in acht te nemen.
Nogmaals, wij willen absoluut GEEN uitzonderingspositie, GEEN medelijden en er zijn ondernemers die het moeilijker hebben dan wij. Maar als u toch in ons winkelcentrum bent dan willen wij u GRAAG als klant welkom heten.
Ik weet dat ik mij op gevaarlijk terrein begeef, maar als ik nou als, enige winkel in ons centrum, morgen, moet sluiten op last van de overheid, omdat ik mijn boekje te buiten ga, of over 1 of 2 maand zelf de deur op slot draai, omdat het niet meer vol te houden is maakt voor mij niet meer uit.’
Deel dit bericht!

Een gedachte over “Tabakshop W. Koopman laat noodkreet horen

  • 26 maart 2021 om 09:13
    Permalink

    Alles mag bij Bakker Bart in de hoofdstraat.
    Daagelijks dezelfde groep hangers en rolaters zij aan zij voor de winkelruit er zijn die zelf de themofles koffie meenemen om daar “gezellig” met elkaar te hangen zonder de coronamaatregelen in acht te nemen.
    Zal wel nodig zijn om te overleven want er is geen boa die er iets aan doet daar dit al een reeds lang bestaande situatie.

Geef een antwoord