Zakelijk

Nieuw in Hoogeveen Body Stress Release In Vrijheid: behandeltechniek tegen aanhoudende (pijn)klachten

Body Stress Release In Vrijheid‘ bestaat sinds 2005 en is nu gevestigd in Hoogeveen waar u van harte welkom bent! De praktijk is uitgerust met een luchtreiniger/ionisator die ook virussen onschadelijk maakt, zodat een eventuele besmetting wordt voorkomen.

BSR is een professionele behandeltechniek om aanhoudende (pijn)klachten weg te nemen. Het betreft een proces van herstel die spieren laat ontspannen zodat zenuwbanen vrijkomen uit de verdrukking, en uw lichaam weer beter gaat functioneren.
In verreweg de meeste gevallen is BSR zeer werkzaam en mensen ervaren het als verrassend dat deze nuchtere, milde techniek zo effectief is bij o.a. (pijn)klachten, vermoeidheid, of chronisch gespannen zijn. Bedenk daarbij ook dat uw afweer/immuniteit systeem wordt verhoogd, want in een stress-arm lichaam werkt dit optimaal. Tijdens de behandeling blijft u geheel gekleed en ook schoenen kunt u aanhouden.

‘BSR In Vrijheid’

Staat voor onafhankelijkheid van inhoudelijke bemoeienis door zorgverzekeraars, en tevens voor de vraag: ‘Als gezondheid het allerbelangrijkst is, in hoeverre ben ik dan bereid om er iets voor te doen of te laten, en wat is mijn financiële draagkracht om dat voor elkaar te krijgen?’
Daarom bepaalt u zelf welk tarief u voor de behandelingen wilt en kunt betalen. Ter oriëntatie staan onder ‘Praktijkgegevens’ enkele richtlijnen.
In het filmpje hieronder maakt u kennis met de BSR achtergrond en met mij als behandelaar.

Kosten, zorgverzekeraars/tegemoetkomingen, en overige praktische zaken vindt u onder Praktijkgegevens‘. Bent u enthousiast geworden en voor een optimale gezondheid gaan, bel dan met Trienke Wiersma: 06 42952508 of stuur een Whatts app/SMS bericht. Welkom!

Dit is een advertorial. Ook interesse? Neem contact op adverteren@websitehoogeveen.nl 

Geef een reactie

Aankomende evenementen