Coachpraktijk Henry Koster opent zijn deuren

Hoogeveen – Op 10 maart j.l. opende Henry Koster de deuren van zijn praktijk aan de Dahliastraat te Hoogeveen. Vandaag de dag lijkt alles sneller te gaan dan ooit. Wat tot voor kort normaal was, en in veel gevallen zelfs vanzelf sprekend leek, is dat ineens niet meer. Onze flexibiliteit, creativiteit en algemeen uithoudingsvermogen wordt enorm op de proef gesteld. Voor veel mensen blijkt dat het erg moeilijk en niet (direct) haalbaar is, om de grote aanpassingen die in deze nieuwe tijd gevraagd worden, ook daadwerkelijk door te voeren in het dagelijks leven. Dit leidt vaak tot ingrijpende gevolgen voor zichzelf en hun omgeving.

 

Henry richt zich op jouw eigenheid als persoon, en wil jou ondersteunen tijdens je zoektocht naar datgene wat voor jou daadwerkelijk telt. ‘’Alhoewel resultaten prachtig zijn, richt ik mijn aandacht het allerliefst op het tussenliggend pad, dat tot mogelijke antwoorden leidt.’’ Eigen ervaring leerde hem onder andere dat steun van vrienden en familie niet altijd voldoende is. Een frisse, maar professionele blik van buitenaf kan zorgen voor meer ruimte en rust, waardoor er vaak sneller verbetering plaats vindt. ‘’Een goed gesprek bij een kop koffie aan tafel, of tijdens een fijne wandeling heeft mijn voorkeur, daarnaast bied ik ook de mogelijkheid om gesprekken te voeren via een webcam. Ik nodig u uit om eens te kijken op mijn website.

Neem vrijblijvend contact met mij op om te kijken wat ik voor u zou kunnen doen. Ook voor minima bied ik graag de helpende hand.’’

 (www.henrykoster.com)

Dit is een advertorial. Ook interesse? Neem contact op adverteren@websitehoogeveen.nl 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord