Amusement

Tamboer organiseert op Koningsdag online Koningsdag Quiz

Hoogeveen – Theater De Tamboer organiseert op Koningsdag dinsdag 27 april vanaf 20.00 uur een online Koningsdag Quiz. Wie kan de meeste vragen over het Nederlandse Koningshuis juist beantwoorden? Tussen de vragenrondes door is er een optreden van de Hoogeveense volkszanger Danilo. Vele prominente Hoogeveners verlenen hun medewerking aan de quiz, sponsoren stellen fantastische prijzen voor de winnaars beschikbaar. Deelnemers kunnen het avondje oer-Hollandse gezelligheid compleet maken door een Hollandse Borrelbox met lekkere hapjes te bestellen. De livestreamtickets zijn nu in de verkoop via www.detamboer.nl.

 

Gezellige quiz

“We zitten nu al zo lang met z’n allen binnen, dat wij vonden dat het wel weer tijd is voor een gezellig avondje,” vertelt Hennie Jager van De Tamboer. Samen met Monique Oost kwam zij op het idee voor de quiz. “Koningsdag mag toch niet weer helemaal onopgemerkt voorbij gaan? Daarom kwamen wij op het idee van een pubquiz, met vragen over het Koningshuis.”

Voor het beantwoorden van de vragen wordt gebruik gemaakt van de app Kahoot! Hiermee kunnen deelnemers gemakkelijk antwoorden op de vragen insturen. “We hebben een groot aantal Hoogeveners bereid gevonden om vragen te stellen tijdens de quiz, net als bij De Slimste Mens. Ook kunnen we dankzij onze sponsoren hartstikke leuke prijzen aanbieden. Welke dat zijn verklap ik natuurlijk nog niet.”

De Hoogeveense volkszanger Danilo verzorgt muzikaal entertainment tussen de vragenrondes door. “Een leuke quiz, lekkere hapjes erbij, wat wil je nog meer? Het wordt echt een gezellige, oer-Hollandse avond. Zo hoort het toch ook op Koningsdag?” aldus Hennie.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: