Woensdag 24 maart online open avond Alfa-college

Hoogeveen – Op woensdag 24 maart organiseert het Alfa-college in Hoogeveen om 18.30 uur een online Studiekeuze-event. Jongeren die op zoek zijn naar een vervolgopleiding bij het middelbaar beroepsonderwijs kunnen dan inloggen bij hun opleiding naar keuze. Helaas is een ‘gewone’ Open dag of avond nog niet mogelijk, maar voor jongeren en hun ouders/verzorgers is dit een goede mogelijkheid om zich te oriënteren op de studiemogelijkheden. Er is keus uit zo’n 40 verschillende opleidingspresentaties. Docenten en studenten vertellen over de opleiding, de school en beroepsmogelijkheden. Via de chat kunnen vragen worden gesteld. Vooraf aanmelden is noodzakelijk, dit kan via  www.alfa-college.nl.

Persoonlijk contact

“We hopen dat we dit schooljaar toch nog de mogelijkheid krijgen om iedereen op school te ontvangen. Sfeer proeven, écht kennismaken, het is zo belangrijk voor de toekomstige student. Ook wij missen het persoonlijke contact tijdens een voorlichting. Overigens is een persoonlijk gesprek met een docent of het Loopbaancentrum ook nu áltijd mogelijk.”, zegt Jan Berend van der Wijk, regiodirecteur van het Alfa-college in Hoogeveen. Een afspraak hiervoor is snel te regelen via de website, info@alfa-college.nl of via 0800-8100. Indien mogelijk kan dit gesprek op school plaatsvinden.

Breed aanbod opleidingen

Op de locatie KARgo! worden de opleidingen voor Transport en Logistiek en Auto- en Bedrijfsautotechniek aangeboden. Aan de Voltastraat kan men terecht voor opleidingen in Techniek, Welzijn, Zorg, ICT, Uniformberoepen, Recreatie en Evenementen, Horeca, Brood en banket, Handel en ondernemen, Economie en administratie, Uiterlijke Verzorging en Dienstverlenende beroepen.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord