Aankomend weekend kan je genieten van Highmoor Proeverij Spring (Lentebier)

Hoogeveen – Wegens het succes van de winterbier en whisky pakketten gaan De Lijst, Dikkers en Dégust een exclusief lentebier pakket verkopen. Bas, Maarten en Henri hebben 5 prachtige lentebieren geselecteerd met daarbij 4 lekkere lente hapjes.

Naast de zorgvuldig geselecteerde lentebieren, die bestaan uit  Grolsch Lentebok, Texelse Springtij, Paasij van Brouwerij ’t IJ,De Spring in ’t Veld van de Gulzige Gans en de Jonkvrouwe van Mommeriete. Naast deze heerlijke bieren zitten er natuurlijk bijpassende  hapjes bij. Als extra aandenken aan deze proeverij  zit er een  exclusief bierglas bij wat speciaal voor deze voor deze pakketten bedrukt is. Daarnaast nog een mooi boekje bij met mooie verhalen en een logo spel.
Haal de lente in huis
Bestellen van de pakketten kan deze week. Geef een berichtje of app naar Henri 0628107934 of  Maarten 0624950628
Het pakket kost slechts €35,- en kan 19 en 20 maart tijdens openingstijden opgehaald worden bij Dikkers, daar gelieve contant te betalen.
Steuntje in de rug van ondernemers
Omdat er op het moment nog steeds geen uitzicht is op heropening van de (natte)horeca is deze actie opgezet om toch nog wat omzet te kunnen genereren.
Deel dit bericht!

Geef een antwoord