Zakelijk

Hoogeveen is een nieuwe nationaal kampioen rijker: Teuns vlees service

Hoogeveen  –  Teun Meijer is al bijna 40 jaar werkzaam binnen de vleesbranche. In hun afhaalpunt op de Buitenvaart heeft Teuns vlees service een ruim assortiment vleesproducten van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Onlangs deed het team van Teun Meijer mee aan de Europese slagersvakwedstrijd Confrerie des chevaliers. Hierbij deed het team mee met hun eigengemaakte kant en klaar producten. En dat de kwaliteit bij Teuns vlees service hoog is blijkt wel uit de prijzen die in de wacht zijn gesleept. De rookworst van het team heeft de hoogste prijs behaald die er op deze Europese wedstijd te behalen is. De rookworst heeft namelijk predicaat Nationaal Kampioen behaald. Ook een lekkernij uit de slagerij van Teun is de peperworst. Deze heeft een gouden medaille gekregen. Natuurlijk is het team van Teuns vlees service supertrots op de behaalde prijzen. Om iedereen de gelegenheid kennis te laten maken met de verfijnde smaken van de winnende producten zijn deze week in de aanbieding. Opvallend vond de jury overigens dat Janinka Slomp leerling-slager bij het slagersteam voor het tweede jaar op rij een nationale titel wint. Deze keer was het met de Ham- & Rookworsttaart

U geeft op de website u bestelling door en geeft aan het eind van uw bestelling de gewenste ophaaldatum aan en het team zorgt dat uw bestelling klaar ligt voor afhaal.

Het afhaalpunt van Teuns Vlees service is te vinden op Buitenvaart 2110 10 in Hoogeveen.

Dit is een advertorial. Ook interesse? Neem contact op adverteren@websitehoogeveen.nl 

Geef een reactie