Gemeentebelangen helpt kosteloos bij indienen van een bezwaarschrift WOZ

Hoogeveen – Deze week ontvangt u als woningbezitter en bij ondernemers ook als huurder de jaarlijkse WOZ-beschikking. Bij veel inwoners zal de opgelegde heffing volgens verwachting zijn, maar er is ook een categorie inwoners die schrikken.

Bij Gemeente Belangen Hoogeveen zijn al een aantal signalen ontvangen. Het beste kunt u dan contact zoeken met de gemeente voor een toelichting of bezwaar maken zoals in de beschikking staat aangegeven. Het laatste wat GB u aanraden is om contact te zoeken met één van de vele bureaus die dit kosteloos voor u willen regelen. Want daar zit een addertje onder het gras. Als zij het bezwaarschrift voor u maken kan dat als gevolg hebben  dat ze achteraf een forse rekening indienen bij de gemeente.

GB raden dat af want dat gaat ten koste van uw belastingcenten. Als om de één of andere reden de drempel naar de gemeente te hoog is bieden  Gemeentebelangen kosteloos aan om u te helpen bij het indienen van b.v. een bezwaarschrift of bij het stellen van vragen over uw WOZ beschikking.  Nogmaals GB doet dit volledig kosteloos. Hier heeft GB hier een aantal jaren geleden heel goede ervaringen mee opgedaan en helpen u, nogmaals, graag.

Schroom niet en stuur ons een mail of bel met één van de leden van de fractie van Gemeentebelangen.

De gegevens vind u op www.gemeentebelangenhoogeveen.nl<http://www.gemeentebelangenhoogeveen.nl/>

Deel dit bericht!

Een gedachte over “Gemeentebelangen helpt kosteloos bij indienen van een bezwaarschrift WOZ

 • 26 februari 2021 om 08:01
  Permalink

  Dus eerst zorgt GB dat de WOZ extreem omhoog gaat door bijvoorbeeld luchtkastelen als een zwembad te gaan bouwen, tenminste dat was het idee. Plannetje kost miljoenen, gaat niet door maar het geld moet de burger betalen.
  Hierdoor moet de WOZ omhoog en gaat vervolgens diezelfde partij zeggen dat we geen extern bureau in moeten schakelen aangezien dit de gemeente op kosten jaagt.
  En dan zeggen ze ook nog dat zij ons wel willen helpen met de bezwaren…..

  Ben ik nou gek of………………

Geef een antwoord