Algemeen

Leerlingen RSG Wolfsbos maken ‘coole’ filmpjes

Wat was het mooi, al die sneeuw! Code rood van het KNMI zorgde ervoor dat alle leerlingen van RSG Wolfsbos maandag 8 februari online les hadden …. tot 12.00 uur. Daarna kreeg iedereen dezelfde opdracht: naar buiten, genieten van de sneeuw en een leuk filmpje maken!

Leuke, creatieve activiteit
Aan die oproep geven de leerlingen van alle locaties van RSG Wolfsbos massaal gehoor. Terwijl de een in z’n zwembroek de sneeuw in duikt, vliegen in een ander filmpje de sneeuwballen overal in het rond. Trampoline springen in de sneeuw, poffertjes eten met poedersuiker en sneeuw, hoe gekker hoe leuker. Buiten bewegen en plezier maken met elkaar, daar gaat het om. Het aantal inzendingen is overweldigend en de deskundige jury heeft er dan ook de handen vol aan om uit al die geweldige filmpjes de drie allerleukste te kiezen. De drie winnaars zijn Maria van locatie Meander, Mariana van locatie Harm Smeenge en Nina van locatie Groene Driehoek. Zij hebben alle drie een leuk spel gekregen, een welkome afwisseling van al de online lessen. Opdracht geslaagd!

Foto (Sytske Poppinga): Maria Mulder van locatie de Meander is een van de drie winnaars en ontvangt haar prijs uit handen van Dries Koster, directeur-bestuurder van RSG Wolfsbos.

Geef een reactie