Algemeen

Veel kappers deden mee aan actie #lichtvoordathetuitgaat

Hoogeveen – Met de actie #lichtvoordathetuitgaat heeft de kappersbranche gisteravond aandacht gevraagd voor de schrijnende situatie waarin de branche zich bevinden. Ook in de gemeente Hoogeveen waren op veel plekken de lichten aan in de kapperszaken tussen 18.00 en 20.00 uur.

Bij veel salons staat het water aan de lippen. De overheidssteun is, net als bij veel andere ondernemers die geen werk meer hebben door de maatregelen,  bij lange na niet toereikend. Oproepen om meer maatwerk voor de steun hebben geen gehoor gekregen bij de politiek. Voor maatwerk voor deze ondernemers was geen ruimte. De kapper-ondernemers staan er voor een groot deel alleen voor en doen er alles aan om te zorgen dat het licht niet voor altijd uit gaat.

 

 

Kapster Wesselien  Zwiep -Otten in Noordscheschut: Ook hier maar even een lichtje laten branden vanavond, kan ik ook eindelijk mijn nieuwe maar lege stoelen showen..

Haarstudio Edwin: Kapsalons werken op afspraak en veroorzaken geen extra drukte op straat. Kortom een kappersbezoek is maximaal gereguleerd en gecontroleerd waardoor een bezoek aan de kapper verantwoord en veilig is!!

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: