Geslaagde 7e editie Bedrijvencup Hoogeveen 23 juni 2018

Hoogeveen – Met dank aan een viertal sponsoren: De Personeelsafdeling, Hoveniersbedrijf Ruben de Boer, Reys Tandtechniek en HZVV Onderneemt vond afgelopen zaterdag de 7e editie plaats van de Bedrijvencup Hoogeveen. Op halve velden (7×7) werd er gestreden om de felbegeerde wisselbeker.

Er werd deelgenomen met 28 teams, verdeeld over 4 reguliere poules en 1 funpoule. Naast een aantal “vaste” deelnemers/bedrijven, waarvan sommigen zelfs al voor de 7e keer deelnemen, mocht de organisatie weer een groot aantal nieuwe bedrijven verwelkomen. Leuk dat steeds meer voetballende bedrijven hun weg weten te vinden naar dit toernooi.

Na de poulewedstrijden, kwartfinales en finales, was het opnieuw Fokker Team One die de wisselbeker mee naar huis mocht nemen: in de finale werd met 1-0 gewonnen van Partyservice Steenbergen. Een eervolle 3e plaats was er voor AH Griendtsveen die met 3-1 won van DOC Kaas. In de funpoule bleek uiteindelijk Gebr. Middelveld het best voetballende bedrijf.

De sportieve krachtmeting tussen de bedrijven was een opstart naar de gezellige afsluiting met elkaar: nadat de eerste bedrijven hun wedstrijden hadden afgerond, werden de barbecues ontstoken en kon de dorst worden gelest onder het genot van muziek van onze vast DJ Josti. En dat alles onder het genot van een regelmatig terugkerende zon, welke de feeststemming zeker extra ten goede kwam.

De organisatie bedankt de vele vrijwilligers die allen hebben bijgedragen in het welslagen van dit toernooi: zonder hun inzet is het organiseren van dit toernooi niet mogelijk.

Foto: Roelof Olde

 

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord