Alle teststraten en de vaccinatielocaties GGD vandaag gesloten

Het KNMI heeft voor vanmorgen code rood afgekondigd. Voor de provincie Drenthe geldt code rood tot in ieder geval 14.00 uur. GGD Drenthe neemt geen enkel risico voor zowel medewerkers als inwoners en heeft daarom besloten dat alle teststraten en de vaccinatielocaties in Assen en Emmen de hele dag dicht blijven. De consultatiebureaus, de RVP-vaccinaties en de huisbezoeken starten vooralsnog vanaf 14.00 uur. Morgenochtend wordt opnieuw bekeken of de afspraken na 14.00 uur door kunnen gaan.

 

Een test- of vaccinatieafspraak
Alle mensen met een testafspraak op maandag 15 februari ontvangen een SMS over de sluiting. Hen wordt gevraagd een nieuwe afspraak te maken via coronatest.nl of via het landelijke telefoonnummer 0800-1202. Alle mensen met een vaccinatieafspraak worden door de GGD afgebeld. Ook hen wordt gevraagd een nieuwe afspraak te maken via het telefoonnummer dat in de uitnodigingsbrief staat. Zij worden de komende week in de gelegenheid gesteld om alsnog de vaccinatie te halen.

Consultatiebureaus, huisbezoeken, RVP-vaccinaties
Ouders die tot 14.00 uur een afspraak hebben op het consultatiebureau of voor een huisbezoek worden zoveel mogelijk persoonlijk geïnformeerd. Jongeren die tot 14.00 uur een afspraak hebben voor een vaccinatie vanuit het Rijksvaccinatieprogramma zijn door het RIVM uitgenodigd. Helaas is het voor ons niet mogelijk hen persoonlijk te informeren. Morgenochtend wordt opnieuw bekeken of de afspraken na 14.00 uur door kunnen gaan. Heeft u hierover vragen? Neem dan contact met ons op via 088 246 0246.

Deel dit bericht!

Geef een reactie