Gratis livestreamvoorstelling voorkinderen in de Tamboer

Hoogeveen – Woensdag 24 februari speelt Katiusca om 11.00 uur de kindervoorstelling Coco kan het! in Theater De Tamboer. Dankzij een samenwerking met Jong Hoogeveen biedt De Tamboer de voorstelling gratis aan voor kinderen in de gemeenten Hoogeveen en De Wolden. De voorstelling, geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar, wordt via een livestream rechtstreeks uitgezonden. Er moet wel een gezinsticket gereserveerd worden via www.detamboer.nl voor toegang tot de livestream. De voorstelling Coco kan het! is gebaseerd op het prentenboek van Loes Riphagen, dat werd verkozen tot Prentenboek van het jaar 2021.

 

Prentenboek van het jaar 2021

Babyvogel Coco gaat voor het eerst vliegen. Dingen voor het eerst doen is eng, want was als ze valt? Of wat als ze een kat haar grijpt? Gelukkig blijkt het ook heel erg leuk om iets nieuws te leren.

Katiusca speelt een muzikale voorstelling rondom dit Prentenboek van het jaar 2021. Samen met de jonge kijkers op de bank, die Coco kunnen meehelpen om te oefenen en vliegen, slaat het jonge vogeltje haar vleugels uit.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord