HODO Beachsoccer toernooi uitstekend verlopen.

Hollandscheveld – De organisatie van het HODO Beachsoccer toernooi kan weer terugkijken op een geslaagde editie van het jaarlijks terugkerende spektakel. Onder prachtige zomerse omstandigheden konden alle activiteiten plaatsvinden.

Op vrijdag 29 juni begonnen de jeugdleden van HH’97 aan het toernooi en onder een stralende zon speelden de fanatieke voetballertjes hun wedstrijden op de 2 speciaal aangelegde Beachsoccer velden. Er was een springkussen aanwezig en de voetballers konden een gratis broodje hamburger ophalen bij de tent op het terrein. De Vriendenkring had zijn zaakjes weer prima voor elkaar op deze avond en de vele blije kindergezichten spraken boekdelen over het slagen van dit Beachsoccer evenement.

Op zaterdag was het de beurt aan de senioren, 6 herenteams en 5 damesteams deden mee aan het toernooi. En ook op deze dag liet de zon zich van haar beste kant zien, rond de klok van 15.00 uur waren de winnaars bekend. Bij de dames was HODO 1 de winnaar en in een zinderende laatste herenwedstrijd won HODO 2 van concurrent SCN 1, waardoor HODO 2 winnaar werd van het herentoernooi. Na afloop van de wedstrijden kon er op het terras voor de kantine worden genoten van een overheerlijke BBQ. Onze BBQ specialisten Kenny en Robert hadden culinair hoogstaande gerechten gemaakt die de spelers zich goed lieten smaken. De broodjes pulled pork, kippenvleugeltjes en ossenhaas spiesjes vielen prima in de smaak. Het bleef nog lang gezellig op het HODO terras. Een speciaal woord van dank gaat uit naar onze sponsoren Schoonmaakbedrijf Prent en Bruins Financiële Dienstverlening voor de ondersteuning. Ook een bijzonder woord van dank voor alle vrijwilligers die er weer voor hebben gezorgd dat dit toernooi wederom een succes is geworden.

foto: HODO

Deel dit bericht!

Geef een antwoord