Moet het torentje ook digitaal?

Iedere week publiceert de gemeente haar nieuws in het Torentje, de gemeentepagina in de Hoogeveensche Courant. De gemeente wil graag weten wat u daarvan vindt en of u de informatie ook digitaal zou willen en kunnen lezen. Bijvoorbeeld op Regionieuws Hoogeveen.

Daarom start de gemeente vandaag met een lezersonderzoek. Het kost ongeveer vijf minuten om de vragenlijst in te vullen.

Online vragenlijst

Gemeente Hoogeveen is benieuwd naar de mening van de inwoners: wat lezen zij wel en wat lezen zij niet in het Torentje? Waar halen zij hun informatie het liefst vandaan? Daarover gaat de vragenlijst. De gemeente wil haar inwoners graag goed informeren en onderzoekt daarom wat de inwoners willen. De vragenlijst is te vinden op de website van de gemeente: www.hoogeveen.nl/vragenlijsttorentje. U kunt tot en met 24 februari uw mening geven.

Als digitaal invullen niet lukt
Als het u niet lukt om de vragenlijst digitaal in te vullen, dan kunt u een papieren exemplaar aanvragen via telefoonnummer 14 0528. Dan krijgt u een vragenlijst en een antwoordenveloppe thuisgestuurd. U kunt de ingevulde vragenlijst tot 24 februari gratis terugsturen naar de gemeente.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord