Tips voor Drenthe vanaf nu voor iedereen gratis beschikbaar

Tijdens de Coronacrisis zijn veel mensen opzoek naar leuke uitjes dichtbij huis. Dit resulteert vaak in een wandeling in de buurt, omdat er simpelweg niet veel meer kan en mag. Juist in de natuur van Drenthe zijn er nu veel mogelijkheden, zag Carlo Cornelissen van reiswebsite Waanzinnige Wereld. Daarom heeft hij naast zijn website en Instagram-account vol reistips in binnen- en buitenland een Facebook-groep genaamd ‘Tips voor Drenthe’ gemaakt.

 

Het is voor zowel liefhebbers van de provincie Drenthe als ondernemers uit de regio mogelijk om hun tips voor Drenthe te plaatsen in de Facebook-groep. Denk aan (coronaproof) activiteiten, mooie wandelroutes en andere leuke ideeën. Dat kan door middel van foto’s, verhalen en andere verwijzingen naar de activiteit. ‘Het is de bedoeling dat we elkaar als leden onderling inspireren met tips voor de provincie Drenthe’, aldus Carlo.

 

Iedereen kan lid worden van de Facebook-groep. Leden kunnen hun tips met alle andere leden delen, maar ook door de groep scrollen om inspiratie op te doen voor leuke activiteiten op hun vrije dag.

 

‘De groep stroomt nu vol met mooie wandelroutes door heel Drenthe, maar als er weer iets meer kan en mag is het de bedoeling dat we naast deze wandelroutes de groep ook vullen met andere activiteiten in Drenthe. Het moet samen met de website een platform worden waar je terecht kunt voor inspiratie wat te doen in het weekend of in je vakantie’, zegt Carlo.

 

Lid worden van de Facebook-groep kost niets en is uiteraard vrijblijvend. Heb jij ook leuke tips voor Drenthe? Carlo roept op om deze ook te delen via de groep: ‘Ik weet zeker dat alle andere leden het enorm waarderen als jij jouw tips voor Drenthe met hen deelt. Juist nu krijgen we met elkaar de kans om onze mooie provincie te (her)ontdekken, dus laten we die kans pakken!’ voegt Carlo daar nog aan toe.

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord