Juliana de Bazuin gaat achter de schermen door

Het is stil in het Hart van Hollandscheveld op de gebruikelijke repetitie-avonden van Juliana – De Bazuin. Zowel de slagwerkgroep als het blaasorkest zijn net als al het verenigingsleven in Nederland door corona helemaal tot stilstand gekomen. Dit vooralsnog niet te stuiten virus legt alles waar we ons in onze vrije tijd mee bezig hielden lam. Op het moment van schrijven van dit stukje is net de intelligente lockdown verlengd.  Totdat in december de huidige beperkingen werden aangekondigd repeteerden de slagwerkers en blazers nog in kleine groepjes volgens de regels van het RIVM.

Voor een paar enthousiaste leden was dit niet genoeg: er werd op Facebook een win-actie gelanceerd waarbij de deelnemers door het raden van muziekfragmenten leuke prijzen konden winnen. Omdat er nu geen repetities meer zijn kunnen er geen fragmenten meer worden opgenomen en is die Facebook win-actie tijdelijk opgeschort. Zodra het weer kan en er weer nieuw materiaal is gaat die actie weer van start! Hou daarom de Facebookpagina van Juliana – De Bazuin in de gaten en doe mee wanneer het weer kan!

 

Het bestuur doet ook een oproep aan alle inwoners die de vereniging een warm hart toedragen: meld u aan als donateur om ons door deze moeilijke tijd te helpen. Naast de repetities zijn ook de acties het afgelopen jaar niet doorgegaan. En mede door corona, maar ook door vergrijzing is het aantal donateurs behoorlijk geslonken. Met uw steun in de vorm van een vaste jaarlijkse bijdrage of een éénmalige gift blijven we in staat om een rol te spelen bij feestelijkheden en intochten in onze dorpen. U kunt zich aanmelden bij de penningmeester van Juliana – De Bazuin: Marja Lichtendonk. Dat kan op telefoonnummer: 06-10621647 of per e-mail op: penningmeester@julianadebazuin.nl. Ook kunt u uw gift overmaken op bankrekening NL80RABO0316669180.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord