Sander Dzemidzic blijft bij HZVV

Sander Dzemidzic is ook volgend seizoen als speler van HZVV te bewonderen op het Bentinckspark. Dat is de uitkomst van een constructief gesprek dat hij met de technische commissie van de club heeft gevoerd.

Dzemidzic is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen in Hoogeveen. Hij kwam in de zomer van 2017 over van ACV, maar kende een stroeve start omdat hij met een zware blessure begon aan het avontuur in Hoogeveen.

In het seizoen 2018-2019 was de speler, die zowel op het middenveld als in de aanval kan spelen, blessure- en pijnvrij en was hij een belangrijke schakel in het kampioenselftal van de toenmalige hoofdtrainer Gert van Duinen. Hij kreeg het vertrouwen en betaalde dat terug met fraaie acties en belangrijke doelpunten.

Ook dit seizoen had hij al snel zijn draai gevonden in de soepel draaiende formatie van trainer Rick Mulder. Door de coronacrisis en het stilleggen van de competitie was er afgelopen maanden alleen ruimte voor trainingen en dan ook nog in aangepaste vorm. ‘Natuurlijk is dat niet leuk, maar er zijn belangrijkere zaken dan voetbal’, relativeert Dzemidzic.’We kunnen nu alleen hopen dat de wereld snel gezond wordt.’

Trainer Rick Mulder heeft met instemming kennisgenomen van het feit dat hij ook volgend seizoen over Dzemidzic kan beschikken. ‘Sander is snel en op meerdere posities inzetbaar. Dat is altijd prettig voor een coach.’ En de speler zelf? Die heeft zich voorgenomen om volgend seizoen weer zijn stempel op de ploeg te drukken. ‘En nog wat vaker scoren, dat zou mooi zijn.’

Deel dit bericht!

Geef een antwoord