’t Kofschip en het Palet in regiofinale schoolvoetbal

Hollandscheveld – Op 4, 11 en 18 april vond het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi plaats op sportpark de Oosthoek in Hollandscheveld. In totaal deden er ruim 600 kinderen mee aan het toernooi. Tijdens deze 14e editie deden 22 jongensteams en 24 meisjesteams mee. Uiteindelijk hebben 10 jongens- en meisjesteams zich geplaatst voor de finale van afgelopen woensdag.

Ze streden om de felbegeerde wisselbeker en een plekje in de regiofinale op 16 mei. Het was een spannende middag met teams die sterk aan elkaar gewaagd waren. In de finale van de jongens streden de Sprong tegen ‘t Kofschip Schutlanden. Titelhouder ’t Kofschip Schutlanden had een zware wedstrijd, maar wist uiteindelijk te winnen met 2-0. Dit betekent dat zij op 16 mei de regiofinale gaan spelen.

Ook bij de meisjes was het heel erg spannend. De meisjes van het Palet en de meisjes van de Sprong waren sterk aan elkaar gewaagd en de wedstrijd eindigde dan ook in 0-0. Na een reeks spannende penalty’s hebben de meiden van het Palet te Hoogeveen gewonnen. Dit betekent dat ook zij mogen terugkomen op de regiofinale om een kans te maken op een plekje in de district finale. De regiofinale zal dit jaar op sportpark de Oosthoek in Hollandscheveld worden gespeeld. Komen jullie ze allemaal aanmoedigen?

Deel dit bericht!

Geef een antwoord