Zakelijk

Nieuwe ondernemer staat op in coronatijd: Sappetap

Hoogeveen – Van terras-veger naar sommelier, eigenlijk alle mogelijke banen die je kunt bedenken in de horeca, Bouke Grob heeft ze gedaan.  Bouke Grob  is sinds zijn 14e  werkzaam in dit prachtige vak en je zou hem dan ook wel een echte horeca mens kunnen noemen. Op jonge leeftijd is Bouke besmet geraakt met het horeca virus en is daar trots op.

Bouke verteld enthousiast : ”Straks als alles weer enigszins normaal wordt hebben mensen massaal weer zin om te gaan genieten van het leven, de negatieve sfeer van zich af te gooien en er lekker op uit te gaan.
Maar we zijn er met zijn allen ook aan toe om aanpassingen te maken in ons eet en drink gedrag. Doen we het niet voor onze eigen gezondheid dan wel voor de gezondheid van de natuur en voor je medemens.

Met deze gedachte ben ik mijn eigen bedrijfje begonnen genaamd: Sappetap. Hiermee wil ik sappen aanbieden aan zowel particulieren als aan horeca, echter zit de horeca momenteel dicht dus moet dit nog even op zich laten wachten.

Met Sappetap wil ik leuke sappen maken die naast of als vervanger van alcohol gezien kunnen worden. Een groot deel van mijn sappen worden gemaakt van groenten, fruit en kruiden die helaas door ‘schoonheidsfoutjes’ niet meer verkocht kunnen worden. Zo ga ik samen met verschillende bedrijven de strijd aan tegen foodwaste! Ook maak ik gebruik van milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen.

Met Valentijn ga ik van start, ik verkoop voor jouw geliefde of natuurlijk voor jezelf een box met daarin twee sappen. Een fles liefdes elixer en een fles verrassing-sap. Deze box is te bestellen via mijn facebook en Instagram account @SAPPETAP. Of stuur een mail naar sappetap@gmail.com  De sappen zul je ontvangen in een mooie cadeau verpakking. Mocht je vragen hebben over hoe het wordt gemaakt, of wat er precies in zit, stel ze dan.
Ik vind het alleen maar leuk om inzicht te geven in wat ik zoal doe.

Ik snap dat het spannend is om een keer wat nieuws te proberen, maar al helemaal in corona-tijd, kan een beetje verandering geen kwaad.”

Dit is een advertorial. Ook interesse? Neem contact op adverteren@websitehoogeveen.nl

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: