Hoogeveense ondernemers verzenden hun bestellingen via Benel

Hoogeveen – in een tijd waarin er meer online-bestellingen worden verzonden dan ooit, kan het voor ondernemers met een webshop soms behoorlijk druk zijn. Diverse eigenaren van webwinkels uit Hoogeveen en omstreken kiezen er daarom voor om de opslag en verzending van hun producten uit te besteden aan Benel; gelegen op de Buitenvaart. Een slimme keuze, want ze kunnen zich zo volledig richten op de online-verkoop. De all-in kosten beginnen al bij 4,50 euro per order – inclusief verzending.

De officiële termen voor deze dienst zijn warehousing en fulfillment: Benel verzorgt de opslag van uw producten, verpakt deze en zorgt voor een snelle verzending. Altijd met uiterste precisie en volledig naar uw wensen. Het uitbesteden van logistiek zal verrassend snel kostenbesparend zijn en in uw voordeel werken. In Benel’s magazijn van ruim 3200 m² worden uw producten veilig opgeslagen.

Benel verzendt al meer dan 25 jaar producten. Waar het ooit begon met de Benelux, werken ze inmiddels met betrouwbare connecties om uw producten wereldwijd te verzenden. Orders welke tot 15 uur geplaatst worden, verpakken en verzenden ze dezelfde dag.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?

Neem direct contact op met Han Rijk en bespreek de mogelijkheden. Telefoonnummer: 0528-234828. Email: info@benel.nlU leest hier alle details.

Dit is een advertorial. Ook interesse? Neem contact op adverteren@websitehoogeveen.nl

Geef een reactie