Algemeen

Hardwerkende onderneemster dreigt failliet te gaan: crowfunding actie opgezet

Hoogeveen – Eigenaresse Myranda de Groot van Delicious Corner heeft in 2018 haar droom om een lunchroom te runnen werkelijkheid gemaakt: een lunchroom in winkelcentrum de Wielewaal in Hoogeveen. De hard werkende onderneemster had en heeft nog steeds! bijzonder mooie plannen. Een Bingo met hapjes, workshops met allerlei lekkernijen tot kinderfeestjes in de lunchroom. Het kon haar niet gek genoeg! Ook was zij altijd wel  bij elk evenement  met haar overheerlijke ambachtelijke broodjes en huisgemaakte lekkernijen. 

Het eerste jaar ging goed, totdat Corona ervoor zorgde dat ze de deuren dicht moest doen. In de eerste corona golf  heeft zij haar best gedaan om de lunchroom draaiend te houden. In april kreeg ze nog steun van de overheid, tijdens de tweede lockdown helaas niet meer! Voor overheidssteun tijdens de tweede Lockdown kwam ze net een paar procent omzet te kort, dit is jammer! De lunchroom is haar passie en droom die nu lijkt te verdwijnen.

Een aantal mensen heeft een crowfunding actie opgezet. De initiatiefnemers zouden het jammer en zonde vinden als de lekkerste lunchroom van Hoogeveen zou moeten sluiten  De initiatiefnemers van de opgestarte crowdunding actie zijn zich terdege ervan bewust dat ieder mens met of zonder bedrijf is getroffen door Covid-19 op welk manier dan ook! Helaas ook deze super leuke onderneemster die nu met haar rug tegen de muur staat en niet zeker is van haar toekomst omtrent de Delicious Corner en eigen kosten die natuurlijk ook gewoon doorlopen.

 

Geef een reactie