Selectie Hoogeveen zaterdag krijgt verder vorm

HOOGEVEEN – Een groot deel van de selectie van Hoogeveen zaterdag heeft inmiddels aangegeven dat ze ook volgend seizoen de blauwwitte kleuren zullen verdedigen. Nadat eerder al een achttal spelers aangaf te blijven, sloten dit weekend vier spelers zich hierbij aan.

Eén van die spelers is Ruben de Haas. De 31-jarige middenvelder speelde eerder dit seizoen zijn honderdste wedstrijd voor de Hoogeveners. De Haas doorliep de hele jeugdopleiding van Hoogeveen en speelde ook voor Hoogeveen zondag en HODO.
Een andere routinier in de persoon van Jelmer Wierenga blijft ook. De middenvelder is bezig aan zijn eerste seizoen, nadat hij eerder ook voor Hoogeveen zondag uitkwam.
Zeer content is Hoogeveen ook met het aanblijven van de talenten Dylano Wolters en Jan ten Cate. Wolters keerde vorig seizoen terug van FC Emmen en maakte een positieve ontwikkeling door. De 18-jarige Ten Cate keerde afgelopen zomer terug vanuit de jeugd van de Emmenaren en is ook actief als jeugdtrainer.

 

Selectie Hoogeveen zaterdag 2021-2022:

Nieuw: –

Blijven: Andy Kreeft, Eduard Kobes, Jesse de Haas, Dylan Bezuyen, Saroney Vreeling, Sander van Veen, Twan Reinders, Edwin Santing, Dylano Wolters, Jelmer Wierenga, Jan ten Cate, Ruben de Haas.

Weg: –

Deel dit bericht!

Geef een antwoord