Algemeen

Hondenpoep: mensen worden er poepflauw van

Hoogeveen – Het lijkt een ergernis die nooit zal verdwijnen: hondenpoep. Vooral als je schoen kennis maakt met de bruine en stinkende smurrie. Het is maar een relatief klein gedeelte van de hondenbezitters die overal schijt aan hebben en hun viervoeter overal hun behoefte laten doen.
In Noordscheschut komen er de laatste maanden veel klachten binnen bij de Schutse Bengel  van overlast. Het gaat hierom ‘baasjes’ die de honden in de tuinen laten poepen, of op de oprit of op de stoepen. Ook poepzakjes die in de bosjes worden gegooid zijn een weerkerend probleem. Deze klachten zijn doorgegeven aan Plaatselijk Belang en Gemeente Hoogeveen. Een algemene reactie op de klachten is. ‘ Alleen  hondeneigenaren kunnen daar verandering in brengen. Neem poepzakjes/schepje mee en ruim de poep van je eigen hond op zodat andere hier geen overlast van heeft.’ is dan ook het advies.

2 gedachten over “Hondenpoep: mensen worden er poepflauw van

  • Poepzakjes gebruiken en ze dan in de bosjes gooien is wel het meest maffe; je ziet het op vele plekken…

  • Overal ligt hondenstront. Kijk maar eens op de wandelpaden bij plan Schoonhoven. Het is echt niet normaal. Als er ergens een grasveldje is of langs de fietspaden er ligt altijd wel hondenstront. Soms heeft een hond geen plaats meer om te poepen. Zo vol. Het lijkt wel of eigenaren denken: wij een hond, jullie de stront

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: