Wegpiraat rijdt door na aanrijding op A37

Hoogeveen – Vrijdagmiddag rond 16.45 is een bestuurder op de A37 aangereden door een vaalzwarte of donkergrijze Mazda 323 (oud “vierkant” model).

De bestuurder vond het noodzakelijk om met hoge snelheid rechts in te halen en het te kleine gat tussen zijn voorganger op de rechterrijbaan en de bestuurder van de aangereden auto toch op te vullen.
Met een last second uitwijkmanoeuvre is volgens de gedupeerde bestuurder een chaos voorkomen waardoor de schade beperkt is gebleven tot een voorbumper en nummerplaat. De daders zijn na het ongeval doorgereden
Een getuige gaf aan dat hem de Mazda op de A28 bij Meppel al was opgevallen door “afwijkend weggedrag” en dat er twee kale(nde) inzittenden in de auto zaten. Volgens de getuige moeten ze dus wel meerdere mensen opgevallen zijn. Voordat ze de aangereden auto raakten waren ze al een aantal andere auto’s rechts voorbijgekomen.
Helaas is er geen kenteken bekend van de Mazda. De vraag is: Wie heeft deze auto op vrijdagmiddag 29-6-2018 zien rijden op de A28 Meppel richting Hoogeveen of op de A37 Hoogeveen richting Duitse grens? Dashcambeelden zouden helemaal ideaal zijn volgens de gedupeerde . Er is aangifte gedaan bij de politie. Eventuele inlichtingen omtrent dit ongeval kunne ook aan de politie worden doorgegeven.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord