De Veenbazen helpen jongeren op weg

Hoogeveen – Nieuw in Bibliotheek Hoogeveen: de Veenbazen! De Veenbazen is een groep enthousiaste mensen die in samenwerking met onder andere STiB diverse masterclasses voor jonge, startende ondernemers uit Hoogeveen en omgeving organiseert. De masterclasses zijn speciaal bedoeld voor mensen tussen de 18 en 35 jaar die actief zijn in de culturele of creatieve hoek en een eigen bedrijf hebben of willen starten.

 

Op maandag 25 januari geeft Jeroen Veen een online workshop over het gebruik van social media. Hoe kun je deze het beste inzetten voor je bedrijf? Hij gaat deze middag specifiek in op Facebook en Instagram.

 

Aanmelden

 

Meedoen is gratis. Je kunt je aanmelden voor een VIP-plaats of voor een losse plek. Met een VIP-kaart ben je verzekerd van een plek bij alle masterclasses en daardoor is er meer diepgang in je ondernemerschap mogelijk. Een losse kaart is voor het bezoeken van één masterclass. Aanmelden kan via tel. 0627 269035. Ook aanmelden via WhatsApp is mogelijk. Je ontvangt een link voor deelname.

 

Datum en locatie

Maandag 25 januari, van 15.00 tot 16.30 uur. Locatie: online.

 

Meer masterclasses

 

Andere masterclasses worden gehouden op 15 februari, 8 maart, 12 april en 31 mei.

 

Blijf op de hoogte

 

De Veenbazen zijn actief op Instagram en Facebook. Of volg het laatste nieuws op www.veenbazen.nl

 

Meer informatie op www.bibliotheekhoogeveen.nl

Deel dit bericht!

Geef een antwoord