A-Tjak Schilder- en behangbedrijf en Jeffrey van der Vinne steken het 2e elftal in het oranje!\

Op de zaterdagen loopt het 2e elftal in eigen kleding, heeft geen uitstraling en ziet er ook niet verzorgd uit. Als je dan toch ook andere elftallen in tenue ziet aankomen dan geeft dat toch uitstraling. Dat moest het 2e elftal ook hebben en zo hebben we een aantal ideeën uitgedacht.

De polo’s die zijn aangeschaft worden gebruikt op de wedstrijddagen en worden gedragen voor en na de wedstrijd. Nu loopt iedereen er weer netjes bij in het oranje zoals je dat ook zou mogen verwachten.

Er zijn 2 sponsoren bereidt gevonden om een bijdrage te leveren aan deze prachtige polo’s.

A-Tjak Schilder- en behangwerken uit Hoogeveen heeft een mooie plek op de voorkant van de polo gekregen. Jasper van A-Tjak Schilder en behangwerken, heel erg bedankt namens het elftal!

De tweede sponsor op het shirt is Jeffrey Van der Vinne. Jeffrey is naast ondernemer ook zelf speler van het 2e elftal en dat maakt het misschien nog iets specialer. Jeffrey is een zelfstandig ondernemer die gespecialiseerd is het stellen van Ytong wanden.

Onze dank is groot naar alle sponsoren die bereid zijn om toch het 2e elftal er weer netjes bij te laten lopen zodra het voetballen weer mag beginnen!

Foto: Marina Fieten Fotografie

Deel dit bericht!

Geef een antwoord