Tranen van ontroering bij initiatiefnemer crowdfunding voor gedupeerde ijsbaanvereniging

Hollandscheveld – Initiatiefnemer Wout die gistermiddag een crowdfundingactie heeft opgezet voor de gedupeerde ijsvereniging VIOS had vanmorgen tranen van ontroering in zijn ogen. Amper wakker controleerde hij de actiepagina en zag dat de actie, in amper zestien uur, al ruim 10.000 euro heeft opgebracht. En hiermee is de helft van het gestelde doel al bereikt.

Wout heeft deze actie opgestart voor VIOS. Zelf heeft hij geen banden met de ijsvereniging als bestuurslid of vrijwilliger. Maar als echte Hollandschevelder vond  hij dat de vrijwilligers uit zijn dorp een hart onder de riem gestoken moest worden. Dit na de brand maandagavond waarbij de kantine geheel verwoest is. Naast de gedoneerde bedragen is er ook al voor ruim 3000 euro aan allerlei materialen geschonken. Maar ook bedrijven bieden hun diensten geheel belangeloos aan. De donaties en aangeboden diensten, die uit alle hoeken van de samenleving komen en de lieve berichten aan de vrijwilligers van de ijsvereniging doen Wout, maar bovenal de gedupeerde vrijwilligers van VIOS goed.

De initiatiefnemer hoopt dat er genoeg geld binnen komt om VIOS in staat te stellen een prachtig nieuw clubgebouw te realiseren.

Alvast bedankt namens het bestuur en vrijwilligers van IJsvereniging VIOS te Hollandscheveld

Ga HIER naar de actiepagina

Deel dit bericht!

Geef een reactie