‘Top 2000 Pubquiz’ traditie zondagavond online te vinden

Eind december is er eigenlijk al jaren een mooie traditie: de Top2000 quizes die in menig kroegen en cafes te vinden zijn. Een traditie waar gezelligheid, muziek en kennis samenkomen. Maar helaas gaat dat dit jaar ook niet door. Daarom besloten quizmasters en (oud)barmannen Nils en Matthijs het online te gaan doen.

 

“We kijken altijd erg uit naar de Top2000 quiz in de kroeg en deden deze quiz op vele locaties. Voor deze mensen willen we de quiz dan ook online doen. Maar natuurlijk ook om deze mooie traditie ook dit jaar door te laten gaan. En daarnaast zoeken mensen graag het stukje ”

De quiz vind plaatst op zondagavond 27 december vanaf 19.30 uur, deelname is gratis maar vrijwillige bijdrages worden gewaardeerd. “We hebben geïnvesteerd in een online platform zodat we gewoon muziek kunnen afspelen zonder geblokkeerd te worden op bijvoorbeeld YouTube of Facebook. Ook zijn rechten geregeld met BUMA/STEMRA, op die manier kunnen we zorgeloos video’s en muziekfragmenten laten zien. Helaas is hier wel een investering voor
nodig geweest. Maar omdat we graag de toegankelijkheid van de kroeg willen behouden werken we met een donaties in plaats van inschrijfgeld. Zo kunnen de mensen met een krappere portemonnee ook meedoen.” Al jaren organiseren de twee quizmasters quizzen in het Noorden van Nederland, vandaar dat het ook voor deze regio willen organiseren. Zoals ze aangeven op hun website gaan ze voor 100% entertainment en 85% kroeggevoel. Verwacht dus een avond vol met muziek, kennis en anekdotes. Niet alleen leuk voor de doorgewinterde muziekkenners, maar ook gezellig voor mensen die van muziek houden. Voor meer informatie kunt u terecht op de website:
https://top2000quizvanhetnoorden.nl

Deel dit bericht!

Geef een antwoord