Erehaag voor overleden Rutger Bakker (30)

Hoogeveen – Vrienden, familie en bekenden hebben donderdagmiddag in grote getalen afscheid genomen van Rutger Bakker (30), die eerder deze week overleed.

De uitvaartdienst vond plaats in kleine kring in het clubgebouw van voetbalvereniging HZVV op het Bentinckspark. Hij was hier fanatiek supporter en een gedreven vrijwilliger.

Bij het vertrek bij HZVV stonden enkele honderden mensen klaar om middels een erehaag en met vele rode fakkels waardig afscheid te nemen van de Hoogevener.

“Rutger was één de fanatiekste supporters van HZVV. Hij was er altijd. Een bijzonder vriendelijke en positieve verschijning en daarnaast een actieve vrijwilliger. Rutger was erg geliefd binnen de club. Dat is ook maar weer te zien aan het aantal die hebben gereageerd op onze oproep voor deze erehaag. Het is een groot gemis voor iedereen en we gaan Rutger enorm missen”, aldus de organisatie vanuit HZVV.

Rutger Bakker was een groot sport liefhebber. Zo was hij onder meer rolstoeltennisser, sportte hij bij AnyTimeFitness en was hij fanatiek supporter van Ajax. Enkele maanden geleden kreeg Bakker te horen dat hij leed aan blaaskanker. Ruim een maand geleden werd hij 30 jaar.


Deel dit bericht!

Geef een antwoord