Amusement

Deze week te zien in VUE bioscoop

Premières:

Redbad

Redbad, zoon van Koning Aldigsl, twijfelt aan de verouderde heidense rituelen van zijn volk. Hij komt in conflict met zijn vader als zijn vriendin Fenne aangewezen wordt om geofferd te worden aan de goden.

Tijdens het offerritueel vallen de Franken de stad binnen. De Frisii (ook bekend als ‘de vrije mensen’) zijn Dorestad kwijt. Redbads oom Eibert zet aan tot een machtsgreep en geeft Redbad de schuld van de nederlaag en de dood van zijn vader. Vastgebonden op een vlot, wordt Redbad de zee opgeduwd om te sterven.
Maar Redbad weet de tocht te overleven en spoelt aan bij de Vikingen. Daar leert hij de kracht van zijn eigen cultuur kennen. Hij wordt langzaam opgenomen in de clan. Nadat hij met de Vikingen meevecht tegen een rivaliserende clan Noormannen, trouwt hij met de dochter van koning Wiglek.
Als hij samen met zijn vrouw terugkeert in Dorestad ontdekt hij dat zijn zus is uitgehuwelijkt aan de zoon van de Frankische koning Pepijn van Herstal. Hij ziet tijdens een jaarmarkt hoe priester Willibrord zijn zus met geweld bekeert en vernedert. Hij zweert haar te bevrijden.
Dit kan hij niet alleen, maar het leger van zijn oom en neef, die inmiddels aan de macht zijn, lijkt niet sterk genoeg om de Franken te verslaan. Afbeeldingsresultaat voor red bad
https://www.vuecinemas.nl/films/film/redbad

Hotel Artemis

Jean ‘The Nurse’ Thomas (Jodie Foster) is de manager van Hotel Artemis. Een geheim en exclusief ‘members-only’ ziekenhuis voor de gevaarlijkste criminelen ter wereld.

Met hulp van assistent Everest (Dave Bautista) verzorgt Jean gewonde huurmoordenaars, bankovervallers, gangsters en andere misdadigers. Binnen de deuren van Hotel Artemis gelden drie regels: géén wapens, géén politie en géén moord. Wanneer in de straten van Los Angeles bloederige rellen losbarsten en de legendarische maffiabaas Orian Franklin (Jeff Goldblum) het gebouw betreedt, staan de verhoudingen tussen de patiënten op scherp. Jean moet een beslissing nemen die de toekomst van haar ziekenhuis én iedereen erbinnen in gevaar brengt. De veiligste plek voor criminelen is de gevaarlijkste geworden… Afbeeldingsresultaat voor hotel artemis movie 2018
https://www.vuecinemas.nl/films/film/hotel-artemis

Tag

Elk jaar strijden vijf zeer competitieve vrienden een maand lang in een alles-mag-spelletje genaamd ‘Tag’. Dit doen ze al sinds de eerste klas. Ze riskeren hun leven, relatie én baan om elkaar naar de grond te werken met de kreet: “Jij bent hem!”.

Dit jaar valt het spel samen met de bruiloft van hun enige onverslagen speler. Het zou hem een gemakkelijk doelwit moeten maken, maar hij weet dat ze komen en is voorbereid.
Tag is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De New Line Cinema komedie toont hoever sommige mannen gaan om een spel te winnen.

Afbeeldingsresultaat voor Tag movie 2018

https://www.vuecinemas.nl/films/film/tag

  Ladies Night: Mamma Mia! Here We Go Again.  

18 juli is de volgende Ladies Night, dit keer met de film Mamma Mia! Here We Go Again.

Voorafgaand aan de film staat er een welkomstdrankje voor u klaar. In de pauze krijgt u wat lekkers en aan het einde van de voorstelling krijgt u een leuke goodiebag mee naar huis. Voorafgaand en in de pauze van de film staan er in de Whitebox verschillende stands.  Kom gezellig met u vriendin, moeder of dochter naar de film, de Ladies Night, het avondje uit voor de vrouw.

LET OP: verschillende aanvangstijden.

Over de film:

Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA. De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James (Cinderella, Baby Driver) en Cher. Net als in Mamma Mia! The Movie zien we Oscarwinnares Meryl Streep als Donna, Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Amanda Seyfried en Dominic Cooper keren terug als Sophie en Sky, terwijl Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth opnieuw Sam, Bill en Harry spelen; de drie mogelijke vaders van Sophie. In deze film keren we ook terug in de tijd en zien we hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen. Lily James speelt de rol van de jonge Donna. Alexa Davies (A Brilliant Young Mind) en Jessica Keenan Wynn (Broadway’s Beautiful) nemen de rollen op zich van de jonge Rosie en Tanya. De jonge Sam wordt gespeeld door Jeremy Irvine (War Horse), terwijl de jonge Bill gespeeld wordt door Josh Dylan (Allied) en de jonge Harry gespeeld wordt door Hugh Skinner (Kill Your Friends).

Afbeeldingsresultaat voor mamma mia movie 2018

https://www.vuecinemas.nl/films/film/mamma-mia-here-we-go-again-ladies-night

Programma week 26

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen