Algemeen

50 kerstpakketten vinden hun weg naar ouderen en alleenstaande ouders

Hoogeveen – Een groep vrijwilligers heeft zich het lot aangetrokken van de ouderen. De reden waarom hun met deze actie zijn gestart is dat door het Corona virus veel ouderen een heel eenzaam jaar hebben moeten mee maken en veel alleenstaande ouders het ook erg moeilijk hebben gehad.
De vrijwilligers willen deze mensen een fijne kerst wensen door hun een prachtig pakket te brengen. Doormiddel van verkoop van o.a  waxine lichtjes/bekers en Turkse pizza’s hebben de hun geld verzameld en daar producten van gekocht.  Door veel donaties van bedrijven konden deze pakketten echt goedgevuld worden. Hier zijn de initiatiefnemers heel blij mee en natuurlijk hopen ze dat de ouderen en alleenstaande vader/moeders hier heel blij mee zijn.
De initiatiefneemster is  erg trots op mijn team dat ze het zo ver hebben geschopt. Het was een klein iets waar we mee zijn begonnen en we zijn uiteindelijk heel gehoor geworden. Met Sinterklaas hebben ze 28 kunnen maken voor minima gezinnen en nu met kerst gaan hun 50 mensen blij maken met een heerlijk gevulde pakket.
De bedrijven die hebben gesponsord zijn:
Kaaspakhuis
Printjob
Trekpleister
Renmark
SPH verpakkingen
Apollo school
Huis en tuin
Wijkteam krakeel
Vanboeijen
MFC de Magneet
Wouter de graaf
Design

Geef een reactie