Zakelijk

Bloemen en pasfoto’s: het kan bij ondernemers uit Noordscheschut

Noordscheschut – Bij het krieken van de dag was het wel even een andere wereld voor ondernemers en hun klanten. Zo maar even naar de winkel zit er voorlopig niet meer in.

Maar bij het Miniatuurtje in Noordscheschut hebben ze hier wat op bedacht. Er is een uitgiftepunt gebouwd waar de bestellingen opgehaald kunnen worden.

Een verjaardag, huwelijksfeest, bedankje voor de goede zorgen van het afgelopen jaar of een fleurige kerstgroet. Maar ook voor een mooi kerststuk, een fleurig boeket of iets moois met vaste planten. Op bestelling worden deze vers voor u gemaakt. Naast Afhalen bij het uitgiftepunt is bezorgen ook een optie bij het Miniatuurtje.  Bel of app gerust voor de mogelijkheden.

Winkelnummer 0528 342420 of 0624647898  Maar je mag ook een mail sturen naar naar info@hetminiatuurtje.nl

Ook voor je pasfoto’s welkom in Noordscheschut

Ook de uitgifte van ID, paspoort of rijbewijs gaat door. Maar hier zijn pasfoto’s voor nodig die maximaal 6 maanden oud zijn. Daarom is deze dienstverlening bij de erkende pasfotomaker ook toegestaan. In Noordscheschut kan dit bij Schonewillefotografie. Dit gaat wel op afspraak

Dit is een zakelijke advertentie. Wilt u ook een  advertentie op onze website voor een groot bereik en een betaalbaar tarief? kijk dan op de volgende pagina: https://regionieuwshoogeveen.nl/adverteren/

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: