Aanscherping maatregelen door besmettingen in WZC Beatrix in Hollandscheveld

Hollandscheveld – In verband met het oplopen van het aantal besmettingen, zijn in bepaalde woonzorgcentra de coronamaatregelen aangescherpt om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. In Woonzorgcentrum Beatrix in Hollandscheveld is bezoek sinds afgelopen vrijdag tot en met in ieder geval aanstaande maandag niet mogelijk in verband met besmette bewoners en medewerkers. Zaterdag zijn daar alle bewoners getest. 

NNCZ in nauw contact met de GGD. Uiteraard is er wanneer er sprake is van ernstig zieke bewoners of andere redenen waarbij bezoek sterk bijdraagt aan het kunnen volhouden van de maatregelen, in overleg met onze professionals bezoek wel mogelijk. 

Voor zowel bewoners als hun naasten is de situatie uiteraard zeer vervelend, evenals voor onze medewerkers. Daar waar mogelijk stimuleren we contact tussen bewoner en naasten via telefoon of video (denk aan Skype of Facetime).    

Voor vragen aan de NNCZ betreffende het coronavirus is het volgende telefoonnummer tijdens kantooruren beschikbaar; tel.nr.: 0800-7076 en het e-mailadres hip@nncz.nl.Het reguliere nummer 0528-200200 blijft uiteraard 7x24u beschikbaar voor alle andere vragen. Bron NNCZ

Deel dit bericht!

Geef een antwoord