Sint is uit het land: haal nu je kerstboom bij Boschzicht in Echten

Echten – Bij Restaurant Boschzicht in Echten start de verkoop van echte kerstbomen op zondag 6 december t/m 24 december vanaf 14:00 uur tot 20:00 uur. (ook op zaterdag en zondag). Vanaf het vernieuwde ruime terras worden hier de echte Nordmann kerstbomen aangeboden.

Kerstbomen verkooppunt in regio Hoogeveen – De Wolden

Restaurant Boschzicht heeft een leuke kerstboomactie;

1-    Kerstboom actie; Onderstaande flyer kunt u de komende tijd bemachtigen door een heerlijke maaltijd af te halen bij Boschzicht in Echten, hierbij ontvangt u een kortingscoupon t.w.v. 5% op de aankoop van een echte Nordmann spar.

2-    Korting op de volgende bestelling: Bij de aanschaf van een kerstboom ontvangt u weer een voucher goed voor 5% korting op de gehele afhaalmaaltijd bij het restaurant.

Bekijk hier de volledige menukaart voor afhaalmaaltijden

Klik op deze flyer om hem op een nieuw venster te openen en uit te printen.

Adres: Zuidwolderweg 38 7932 PR Echten

Bezorgen van kerstbomen aan huis in regio Hoogeveen – De Wolden

Kerstboom kopen bij Restaurant Boschzicht in Echten en laten bezorgen aan huis.

Elke ochtend van 8 uur tot 13:00 uur kunt u de kerstboom laten bezorgen in: Hoogeveen, Fluitenberg, Echten, Koekange, Veeningen, Balkbrug Zuidwolde, De Wijk, Alteveer, kerkenveld, Nieuw Moscou, Elim, Nieuwlande, Hollandscheveld, Noordscheschut, Nieuweroord, Geesbrug, Tiendeveen, Nieuweroord, Zwinderen, Stuifzand, Nieuw Balinge, Pesse, Wijster en tussen liggende dorpen. Voor het bezorgen van kerstbomen aan huis brengen we €5,- bezorgkosten in rekening.

Dit is een zakelijke advertentie. Wilt u ook een  advertentie op onze website voor een groot bereik en een betaalbaar tarief? kijk dan op de volgende pagina: https://regionieuwshoogeveen.nl/adverteren/

Geef een reactie