Sinterklaas in live uitzending bij vv Hoogeveen

Ook aan de jongsten is gedacht bij vv Hoogeveen “Een jaar zonder Sinterklaasviering vonden wij niet kunnen”, vertelt Gerjo Stegeman. “We hebben daar dan ook iets op bedacht.

Zaterdagochtend 5 december is er vanaf 10.00 uur een live-uitzending van Hoogeveen TV waarin Sinterklaas de jongste leden toespreekt. Na afloop mogen ze naar de parkeerplaats komen, waar middels een drive thru de nodige verrassingen op de kinderen liggen te wachten.”

Bingo en Eindejaarsquiz

Dat ‘meer’ komt er nu middels een Online Bingo en een Eindejaarsquiz. “Vrijdag 9 december organiseren we eerst een Online Bingo. We bieden vanaf 20.00 uur dan weer een avondvullend programma via Hoogeveen TV. Het enthousiasme onder de sponsoren is ook groot, waardoor we een prachtig prijzenpakket kunnen aanbieden. Dat zal ook woensdag 30 december het geval zijn. Dan komen we met een Eindjejaarsquiz, die vooral zal bestaan uit vragen over positieve momenten uit 2020. Daarnaast zijn we de mogelijkheden aan het onderzoeken voor een Rad van Avontuur op dezelfde avond. Voor de bingo kan iedereen zich tot woensdag 9 december 20.00 uur inschrijven.”

 

Meer informatie is te vinden via www.vvhoogeveen.nl

Deel dit bericht!

Geef een antwoord