Hoogeveen TV komt met veel vermaak de komende weken

HOOGEVEEN – De maand december staat normaal gesproken ook bij de voetbalverenigingen in het teken van diverse activiteiten. Zo ook bij VV Hoogeveen. Dit jaar is echter alles anders. Toch is men niet bij de pakken neer gaan zitten. De komende weken komt men met een gevarieerd programma, waar men ook de niet-leden van wil laten profiteren.

“Dat laatste vinden we ook belangrijk”, geeft Rob Klooster aan. Samen met Gerjo Stegeman verzorgt hij de komende periode weer een aantal activiteiten. “Iedereen heeft behoefte aan vertier en daarom willen we in deze sombere tijden onze activiteiten openstellen voor een breder publiek. Wij hebben met Hoogeveen TV een prachtig medium die dat mogelijk maakt. Iets wat niet elke vereniging heeft.”
Onlangs was de vuurdoop middels een PubQuiz. “Voor ons was dat de eerste keer dat we middels een livestream een dergelijke activiteit organiseerden. Het werd een groot succes. We kregen veel positieve reacties en de deelnemers kwamen uit de wijde omgeving. We kregen veel verzoeken voor een vervolg en ook bij ons smaakte het natuurlijk naar meer.”

Bingo en Eindejaarsquiz

Dat ‘meer’ komt er nu middels een Online Bingo en een Eindejaarsquiz. “Vrijdag 11 december organiseren we eerst een Online Bingo. We bieden vanaf 20.00 uur dan weer een avondvullend programma via Hoogeveen TV. Het enthousiasme onder de sponsoren is ook groot, waardoor we een prachtig prijzenpakket kunnen aanbieden. Dat zal ook woensdag 30 december het geval zijn. Dan komen we met een Eindjejaarsquiz, die vooral zal bestaan uit vragen over positieve momenten uit 2020. Daarnaast zijn we de mogelijkheden aan het onderzoeken voor een Rad van Avontuur op dezelfde avond. Voor de bingo kan iedereen zich tot woensdag 9 december 20.00 uur inschrijven.”

Sinterklaas

Ook aan de jongsten is gedacht. “Een jaar zonder Sinterklaasviering vonden wij niet kunnen”, vertelt Gerjo Stegeman. “We hebben daar dan ook iets op bedacht. Zaterdagochtend is er vanaf 10.00 uur een live-uitzending van Hoogeveen TV waarin Sinterklaas de jongste leden toespreekt. Na afloop mogen ze naar de parkeerplaats komen, waar middels een drive thru de nodige verrassingen op de kinderen liggen te wachten.”
Overigens wordt er op de achtergrond ook al gewerkt aan het in beeld brengen van sportieve activiteiten. “Op dit moment wordt er hard gewerkt om bekabeling aan te leggen naar onze vaste filmplek bovenop de tribune. We verwachten dat er straks eerst nog zonder publiek gevoetbald moet worden. Om onze supporters en die van de tegenstander dan toch de wedstrijd te kunnen laten volgen, zullen we deze live gaan uitzenden”, besluit Stegeman.

Meer informatie is te vinden via www.vvhoogeveen.nl

Deel dit bericht!

Geef een antwoord