Studenten Alfa College Hoogeveen helpen met Kika kerststollen actie

Hoogeveen – Normaal gesproken steken eerste- en tweedejaarsstudenten van de opleiding Dienstverlenende beroepen hun handen veelvuldig uit de mouwen In dienstencentrum AlfaDOET. Maar door de coronamaatregelen kan er dit jaar weinig beroep worden gedaan op de studenten.

In dit dienstencentrum van AlfaDOET helpen de studenten bij activiteiten waarbij men handen tekort komt. Dat kan van alles zijn: koffie drinken met ouderen, hulp bij het halen van boodschappen, goodiebags samenstellen voor evenementen. Mike van Puffelen doet vaker beroep op de studenten bij zijn acties voor Kika stichting Kinderen kankervrij. En nu heeft hij samen met de studenten weer een klusje kunnen doen. Om extra aandacht te vragen voor zijn Kika kerststol actie moesten er folders verspreid worden. En dit was een mooie klus die hij samen kon doen met AlfaDOET.

Met nog een aantal  weken te gaan Kerst wil Mike zoveel mogelijk Kika kerstollen verkopen. De kerststol is speciaal voor Kika gemaakt. En met een gewicht van maar liefst 1 kilo komt u de kerstdagen met gemak door. De kerststol  is bereid met roomboter, amandelspijs, gevuld met krenten en rozijnen en is afgewerkt met amandelschaafsel. De stol kost 9 euro en kan in Hoogeveen worden thuisbezorgd door de Kika-beer. Naast het feit dat deze stol overheerlijk is, steunt u een actie van Kika. Bestellen kan tot en met 6 december via actievoorkika@outlook.com. De stol kan bij u bezorgd worden in het weekend van 18 december in Hoogeveen, door de enige echte Kika beer.

Over AlfaDOET

In dienstencentrum AlfaDOET! steken eerste- en tweedejaarsstudenten van de opleiding Dienstverlenende beroepen hun handen uit de mouwen. Als student ontdek je via AlfaDOET! waar je interesse en kwaliteiten liggen. Ook lever je met je inzet een zinvolle bijdrage aan de Hoogeveense samenleving binnen en buiten de school.  De studenten gaan graag voor je aan de slag! Neem voor meer informatie contact op met AlfaDOET! via alfadoet@alfa-college.nl, tel. 088-3342230 of 06-83159620.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord