Algemeen

Video: HZVV steunt zieke Rutger Bakker met bijzondere actie

Hoogeveen – Zaterdagavond hebben HZVV’ers een actie gehouden om één van de trouwste supporters van HZVV een hart onder de riem te steken.

Rutger Bakker (30) bezoekt door weer en wind de wedstrijden van de club in goede en slechte tijden. Onvoorwaardelijke steun van iemand waar je altijd op kunt bouwen.

Nu hij ernstig ziek is hebben een aantal leden en spelers een actie geïnitieerd om te laten zien dat ze er uiteraard ook voor hem zijn en dat ze hem met z’n allen steunen in deze moeilijke tijd. Aan de hoeveelheid mensen die een steentje hebben bijgedragen aan deze actie is te zien hoe geliefd Rutger is binnen de vereniging. ‘Samen sterk’ is dan ook het motto van HZVV.

Rond half zes werd Rutger met zijn familie op het Bentinckspark bij HZVV ontvangen. Ze kregen eerst een video te zien met daarin tientallen steunbetuigingen werden geuit aan Rutger en zijn familie. Na de videovertoning werd Rutger onthaald op een luidruchtig defilé van een vijftigtal auto’s die met brandende fakkels voor hem langsreden.

Bekijk de video:

Geef een reactie