Scala’s Christmas & Disney Sing-A-Long Online

Hoogeveen – Scala Musicalgroep Hoogeveen verzorgt op maandag 14 december om 10.00 uur en om 13.00 uur een online Christmas & Disney Sing-A-Long. Door middel van live-streaming vanuit Theater De Tamboer kunnen kinderen van groep 5 t/m 8 van het basisonderwijs in de klas meezingen met leden van de Musicalgroep. Al 34 basisscholen uit hebben zich aangemeld. Meer dan 1400 kinderen zingen mee om samen in de kerstsfeer te komen met decemberliedjes en Disneysongs.

Scholen die nog mee willen doen kunnen zich tot 28 november aanmelden via info@ontdekscala.nl, onder vermelding van de naam van de school, welke groep, het aantal kinderen en keuzetijdstip. Zij ontvangen een digitaal lespakket met daarin de liedjes en de teksten, zodat ze met de klas in de weken voorafgaand aan de Sing-A-Long kunnen oefenen. Een paar dagen voor 14 december ontvangen ze een link naar de live-stream en dan is het alleen nog maar inpluggen, kelen smeren, klaar zitten of staan en lekker meezingen.

Hartje Winter Festival
De Christmas & Disney Sing-A-Long is onderdeel van het Hartje Winter Festival, een jaarlijks evenement dat wordt georganiseerd door Scala Centrum voor de Kunsten, Theater De Tamboer, Het Podium en Bibliotheek Hoogeveen/De Verhalenwerf.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord