Kan je kerstbomenverkoop wel wat extra klanten gebruiken?

We zitten weer in de aanloop naar kerst. U heeft het hele jaar flink u best gedaan om bijvoorbeeld de kerstbomen er tip top uit te laten zien zodat ze hun weg naar de klant gaan vinden. En die klanten vinden u via Regionieuws Hoogeveen!

Bij Regionieuws Hoogeveen zijn er meerdere mogelijkheden tot promotie van uw bedrijf of evenement. Door middel van banners bent u gelijk zichtbaar op de homepagina van de website. Maar ook een advertentie met tekst en afbeeldingen of zelfs een video behoort tot de mogelijkheden. Deze wordt op de homepagina uitgelicht in de rubriek “Zakelijk”. Doordat al deze opties zichtbaar zijn op de homepagina is de kans groot dat een bezoeker van de website zelfs in het eerste ogenblik uw reclame ziet. Dat noemen we nou ‘waar voor uw geld hebben’! En wist u dat berichten van Regionieuws Hoogeveen door gemiddeld 50.000 mensen gezien worden per dag?

U kunt ook kiezen voor een permanente banner. In dit geval wordt uw banner altijd weergegeven en betaald u hiervoor een vast bedrag per maand.

Zakelijke advertentie

Een zakelijke advertentie staat onderaan de frontpagina en heeft een eigen categorie in het menu waarin alle zakelijke advertenties terug te vinden zijn. Openingen van nieuwe bedrijven, faillisementen en overnames worden gratis geplaatst in deze categorie, maar voor kleine bedrijven of starters is deze advertentie ideaal als kortstondige promotie. Berichten in deze categorie gaan sneller naar beneden en staan onderaan de frontpage, dus trekken minder bezoekers. Echter, omdat het terug te zoeken valt in het menu, kunnen mensen altijd terug bladeren naar uw advertentie.

Soort advertentie Inclusief Prijs
 Standaard  1 uitgelichte foto op 16:9 ratio & persbericht  €50
 Deluxe  1 uitgelichte foto op 16:9 ratio, persbericht & tot 2 foto’s OF 1 video (max. 3 min) onder het persbericht  €75
Voetbanner

De voetbanner bevindt zich onderaan de website nét boven de footer. Deze is 728×90 pixels en is een permanente banner, die niet wisselt en dus continu zichtbaar is, ook op andere pagina’s dan de frontpage. Deze banner is te koop in periodes variërend vanaf 1 week tot en met 1 jaar.

Contractduur Prijs
 1 week  €50
 1 maand  €150
 3 maanden  €400
 6 maanden  €750
 1 jaar  €1350
Sidebar banner

De sidebar banner bevindt zich in de sidebar rechts.. Deze is 300×250 pixels en is een permanente banner, die niet wisselt en dus continu zichtbaar is, ook op andere pagina’s dan de frontpage. Deze banner is te koop in periodes variërend vanaf 1 week tot en met 1 jaar.

Contractduur Prijs
 1 week  €40
 1 maand  €125
 3 maanden  €325
 6 maanden  €625
 1 jaar  €1125

Profiteer nu!

Wilt u meer weten over onze advertentiemogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op, door te mailen naar adverteren@websitehoogeveen.nl.

Geef een antwoord