Algemeen

Het Rastholt blijft ondernemen

Hoogeveen – Vanuit het ondernemend leren verzorgen alle groepen van Het Rasholt in Hoogeveen  1 x per schooljaar een afhaalmenu. Door de corona-maatregelen heeft de school dit jaar anders ingericht. Zoals gewoon is op de school wordt er gekeken naar wat wel kan en naar de mogelijkheden.  Daarom gaan op dinsdag 17 november  de kinderen van groep 3/4 een kookpakket verkopen.

De leerlingen van groep 3 en 4  samen met de groepsleerkrachten hebben een recept bedacht waar voorverpakte producten aan toegevoegd kunnen worden. Belangstellenden kunnen naar eigen inzicht en smaak het recept uitbreiden.

Natuurlijk zijn de 130 tasjes door alle leerlingen mooi versierd en ingepakt. Elke tas bevat een recept en bijbehorende producten.  In het schoolgebouw werkten de ondernemende leerlingen hard om onder ander de tassen in te pakken, personaliseren van de tassen, namen noteren, financiën regelen, recept uitwerken en toevoegen.

De bestellingen zijn afgelopen weken al gedaan. Met als eindresultaat dat tenminste 130 huishoudens het ondernemend leren van Het Rastholt ‘’proeven’’!

 

 

 

Geef een reactie