Pannensetverkoper actief in Hoogeveen

Hoogeveen – Er blijkt een pannensetverkoper actief te zijn (of geweest) in Hoogeveen. Via handige babbeltrucs weet de man het vertrouwen te winnen van bewoners en probeert zich op die manier naar binnen te kletsen.

Bij het betreffende gezin stond ‘s morgens (11/11) een man aan de deur met een verhaaltje over een toertocht voor gehandicapten. Hij liet daar foto’s van zien hoe dat ging. Hij vroeg of het gezin er wat op tegen had dat er een stempelpost bij hun voor deur kwam. De bewoner had hier niets op tegen. Het zou volgende week zaterdag 21 november zijn en maar een uurtje duren.

Daarna vertelde de verkoper dat hij de hele nacht gewerkt had in de evenementenhal in Hardenberg met het afbreken van horecastands. De stand van Miele verkocht superdure pannensets van 2400 euro en daarvan waren nog een aantal showmodellen overgebleven die hij in de auto had liggen. Hij wou ze wel laten zien. Het was inderdaad een prachtige set en omdat het showmodellen waren slechts 300 euro kostten. Met garantiebewijs erbij en een pasje waarop zijn telefoonnummer stond. Bewoner had net een tijdje terug een soortgelijk pannenset gekocht en werd argwanend, omdat hij de prijs niet vertrouwde. De verkoper is toen weer weggegaan, bleef vriendelijk tot het einde aan toe. De bewoner heeft de gemeente Hoogeveen gebeld. Bij de gemeente Hoogeveen is niets bekend over een scootmobiel optocht door Hoogeveen. Bedrijf gegoogled. Er zijn veel klachten te vinden op het internet. Zie ook Radar.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord