Algemeen

Vriendengroep begint actie: iedereen verdiend toch leuke en gezellige feestdagen?

Hoogeveen – Iets leuks doen voor anderen…. Dit is wat Arjan Schuldink en een aantal vrienden dachten onder het genot van een borrel.  De feestdagen staan weer voor de deur wat voor veel mensen wellicht de leukste dagen van het jaar zijn. Dit is niet voor iedereen zo. In deze moeilijke tijden zijn er steeds meer mensen/gezinnen die het niet zo breed hebben en er daardoor financieel niet zo goed voor staan. Natuurlijk zijn er jammer genoeg ook mensen die kampen met ernstige gezondheidsklachten en deze feestdagen niet optimaal kunnen genieten.

Dit alles heeft de vriendengroep  aan het denken gezet, want zeg nu zelf, iedereen verdiend toch leuke en gezellige feestdagen?

​Arjan verteld enthousiast ”Wij samen hebben in het verleden zelf ook donkere tijden gekend en weten hoe dit is. Inmiddels zijn wij na deze tijden succesvolle ondernemers geworden en zouden dus graag wat voor een ander willen doen. De ideeën voor deze actie zijn er, maar wij kwamen al snel tot de conclusie dat de doelgroep die we zoeken niet makkelijk kunnen bereiken.” En daarvoor zijn ze echt jou hulp nodig. 

Ben jij iemand of ken jij iemand uit omgeving Hoogeveen/Emmen die wel wat steun kan gebruiken, misschien een wens heeft, maar de middelen niet bezit of gun je iemand iets om een speciale reden dan kun je jezelf of een ander opgeven via het  actie formulier. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld: tegoedkaart voor supermarkt , voedselpakket, kado’s kinderen, korte vakantie , of als mensen zelf iets weten of een bepaalde wens hebben kunnen ze dit ook aangeven. Opgave is mogelijk tot een week voor kerst.

Wil je ons steunen zodat we nog meer mensen/gezinnen blij kunnen maken? Dan kun je een donatie doen via het inschrijfformulier op de doneerpagina. Laat daar je e-mailadres achter en wij nemen contact met je op.

Actie is opgezet door AS Keukenmontage en gesponsord door JJ Keukenmontage en Kitchen4All Hoogeveen.

Geef een reactie