Effectief digitaal communiceren in coronatijd

Op dinsdag 17 november a.s. van 19.30-21.00uur organiseert Vrijwilligerscollege in samenwerking met Seniorweb Hoogeveen een online bijeenkomst over “Digitaal communiceren in coronatijd”.

Communiceren met je medebestuursleden, je leden, je vrijwilligers, etc. hoe doe je dat nu effectief in deze coronatijd? Niemand weet hoe lang dit nog gaat duren, maar we kunnen ook niet zonder communicatie. Denk aan de ledenvergadering, bestuur overleg, contact met vrijwilligers, deelnemers etc. En juist nu is het zo belangrijk om alle contacten goed te onderhouden.

Vrijwilligerscollege vond Bert Snoeijer van Senior Web bereid om hier een bijeenkomst over samen te stellen. Hij geeft o.a. een toelichting op de term “live stream” en wanneer ben je nu aan het ‘streamen’? Ook gaat hij in op het gebruik van digitale apps als Zoom en Teams en vertelt hij waarom juist deze apps voor vrijwilligersorganisaties goed te gebruiken zijn.  Aandacht ook voor het aspect veiligheid; hoe zorg je dat je online zo veilig mogelijk kunt deelnemen aan webinars en andere sessies? Tenslotte komt het trainingsaanbod van Seniorweb zelf aan de orde, want deze tijd is heel geschikt om je eigen digitale vaardigheden verder te ontwikkelen. Vrijwilligers van verenigingen, stichtingen, buurt- en dorpsgroepen, ongeacht uw leeftijd, iedereen is van harte welkom om zich bij Seniorweb aan te melden.

Deze bijeenkomst wordt u als webinar aangeboden. Dat betekent dat u een link per email toegezonden krijgt waarmee u met uw telefoon of laptop deel kunt nemen. Uiteraard vergezeld van instructies. We ontvangen  graag uw aanmelding voor 12 november a.s. via de website www.vrijwilligershoogeveen.nl/colleges, telefonisch via 0528-278855 (receptie SWW) of via vc@vrijwilligershoogeveen.nl.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord