inzameling voor MetaKids groot succes

Zuidwolde – 31 oktober hebben Marieke en Rolf van Panhuis in totaal 140 KM gefietst. Op die manier wilden ze aandacht vragen voor metabole ziektes en geld inzamelen voor Stichting Metakids. Acht uur  in de ochtend vertrokken ze vanuit Zuidwolde (Drenthe) en om 16:00 uur kwamen ze aan in Nieuwegein.

In totaal hebben 275 donateurs de actie ondersteund en een geweldig bedrag van € 5.115 ingezameld. MetaKids gaat dit geld gebruiken voor onderzoek om metabole ziektes vroegtijdig (tijdens de zwangerschap) op te sporen en te behandelen. Ook is veel geld nodig voor de begeleiding van de kinderen, zodat ze zich kunnen ontwikkelen en een fijn leven hebben.

“We hebben ons gedurende de volle 140 km enorm gesteund gevoeld”, zegt Marieke. “Door alle gelukwensen via de actiepagina, persoonlijke berichten via Social Media, maar zeker ook door de vele donaties. We gaan er over nadenken om ‘Fietsen voor Liam’ in 2021 een vervolg te geven!’.

De actiepagina blijft nog een week actief, daarna zal deze gesloten worden. Deze week kan doneren nog via www.fietsenvoorliam.nl

Deel dit bericht!

Geef een antwoord