Wereldlichtjesdag Nieuw Moscou gaat niet door: wel livestream

Nieuw Moscou – In verband met de coronavirus gaat Wereld Lichtjes Dag in Nieuw Moscou die zou worden gehouden op 13 december 2020 zal niet door gaan. Dit vanwege de maatregelen die gelden.  Als alternatief  zal op  http://www.wereldlichtjesdag.nl/ een live stream  worden aangeboden.

 

Hartverwarmende bijeenkomsten, die nu helaas een heel andere vorm krijgen door Corona. WereldLichtjesDag, locatie Apeldoorn, kiest ervoor om dit jaar, in navolging van de laatste richtlijnen van het RIVM en de regering op zondag 13 december 2020, geen bijeenkomst te organiseren met publiek. In plaats daarvan zal er een livestream worden aangeboden te volgen via: www.uitvaartmetbeeld.nl/wereldlichtjesdag.

Tijdens deze livestream, zal als vanouds de kaars worden aangestoken om 19.00 uur, worden herinneringsharten in de WereldLichtjesDag-boom gehangen en zal er muzikale ondersteuning zijn door Mindy en Benjamin van www.afscheidsliedjes.nl. Ook al is er geen fysieke nabijheid mogelijk om te delen met velen, we geloven dat de livestream hartverwarmend en verbindend kan zijn.

Herinneringsharten

Iedereen die betrokken wil zijn en zijn/haar of een een kind wil gedenken kan een herinneringshart (http://www.wereldlichtjesdag.nl/wp-content/uploads/2020/09/Hart.pdf)  uitprinten (deze staat ook op de website www.wereldlichtjesdag.nl) en deze beschrijven met een persoonlijke gedachte of herinnering. Wanneer men deze voor 10 december opstuurt aan:

WereldLichtjesDag

Watermanstraat 50

7324 AK Apeldoorn

dan zorgt de organisatie dat ze een plekje krijgen in de WereldLichtjesDag-boom in park Berg en Bos te Apeldoorn waar deze harten tot na de kerst blijven hangen, zodat iedereen een kans heeft om het te gaan bekijken.

Er kan via www.wenskaarsje.nl ook dit jaar digitaal weer een kaarsje worden aangestoken.

 

Deel dit bericht!

Geef een antwoord