Stilzitten is geen optie: Van kroeg naar kledingwinkel

Hoogeveen – coronatijd eist van ondernemers alle creativiteit om toch nog inkomen te genereren. Een aantal sectoren worden keihard geraakt en daar behoren de cafés ook bij.

Monique Oost is een onderneemster die de 2 horecazaken “vrienden live” en Pand 3&40 onder haar hoede heeft. Ook deze panden moeten sinds woensdagavond de deuren gesloten houden. Maar vanaf woensdagmorgen 10.00 uur zal het pand van Vrienden Live aan de Grote Kerkstraat 25 in Hoogeveen weer geopend zijn voor het publiek. Alleen zal er nu geen drankje worden geschonken.

Metamorfose van kroeg naar kledingwinkel

Het pand wordt op het moment geheel omgetoverd tot een kledingwinkel. Gelijk na het bekendmaken van de nieuwe maatregelen heeft de onderneemster contact gezocht met de gemeente. En deze gaf vlot het verlossende antwoord dat de plannen doorgang mochten vinden. Sindsdien is Monique dag en nacht aan het werk om alles voor elkaar te krijgen de winkel woensdagmorgen te openen. Met de laatste omzetten die verdiend zijn in de horeca zijn de mooiste kledinglijnen ingekocht die vanaf woensdag te koop zijn. Binnen afzienbare tijd zal ook een facebookpagina online gaan waar de nieuwste aanbiedingen worden gepubliceerd. De openingstijden zijn in de eerste week van woensdag tot en met zaterdag van 10.00  tot 16.00 uur.

Wil je ook extra aandacht voor je bedrijf? Kijk eens naar deze leuke aanbieding voor adverteren op Regionieuws Hoogeveen

Facebook Monique Oost

Geef een reactie