Speeddaten met succesvolle ondernemers

Nieuw in Bibliotheek Hoogeveen: de Veenbazen! De Veenbazen is een groep enthousiaste mensen die in samenwerking met onder andere STiB diverse masterclasses voor jonge, startende ondernemers uit Hoogeveen en omgeving organiseert. De masterclasses zijn speciaal bedoeld voor mensen tussen de 18 en 35 jaar die actief zijn in de culturele of creatieve hoek en een eigen bedrijf hebben of willen starten.

 

In september organiseerde de bibliotheek een geslaagd interview met rapper Phreako Rico over het thema ‘Succes’. Bij de volgende masterclass op 26 oktober draait het om ‘speeddaten’. Deze avond komen 10 jonge en succesvolle ondernemers uit Hoogeveen bij elkaar. Deelnemers kunnen vragen stellen, contacten maken en ervaringen delen.

 

Aanmelden

 

Meedoen is gratis. Je kunt je aanmelden voor een VIP-plaats of voor een losse plek. Met een VIP-kaart ben je verzekerd van een plek bij alle masterclasses en daardoor is er meer diepgang in je ondernemerschap mogelijk. Een losse kaart is voor het bezoeken van één masterclass. Aanmelden kan via tel. 0627 269035. Ook aanmelden via WhatsApp is mogelijk. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

Datum en locatie

Maandag 26 oktober, 19.00 uur in Bibliotheek Hoogeveen, Willemskade 27.

 

Meer masterclasses

 

Andere masterclasses worden gehouden op 19 november, 30 november, 14 december, 25 januari, 15 februari, 8 maart, 12 april en 31 mei.

 

Blijf op de hoogte

 

De Veenbazen zijn actief op Instagram en Facebook. Volg hier het laatste nieuws.

 

STiB

 

STiB is een niet-commerciële stichting die ondernemers binnen de gemeente Hoogeveen ondersteunt en daarmee de economische bedrijvigheid wil bevorderen

 

Meer informatie op www.bibliotheekhoogeveen.nl

Deel dit bericht!

Geef een antwoord