Speeltuin Hollandscheveld vraagt financiële steun vanuit bevolking

Hollandscheveld – Speeltuin Hollandscheveld vraagt inwoners van het dorp om financieel  te helpen om de extra kosten die eraan staan te komen op te vangen. 

Volgend jaar zijn er veel toestellen aan de beurt voor groot onderhoud in de speeltuin aan de Brummelstraat in Hollandscheveld. één toestel is dit jaar al afgekeurd. Kosten hiervan zijn rond de 8000 euro. Daarnaast is er vandalisme geweest en is het afdekkleed van het zwembad zo vernield dat deze ook vervangen moet worden. Daarnaast heeft het Corona virus natuurlijk veel invloed gehad op het bezoek aan de speeltuin en de daarbij behorende inkomsten. Vanuit de gemeente Hoogeveen verwacht de stichting ook weinig steun  door de financiële malaise die daar ontstaan is.

Om al die extra kosten op te vangen, en missen van inkomsten vraagt de stichting hulp van de bevolking.

Als stichting willen ze  dan ook graag een beroep op de bevolking willen om de stichting financieel te steunen met een bedrag van bijvoorbeeld 3 euro of een bedrag naar eigen keuze over te maken op bankrekeningnummer NL 04RBRB 0930198824 t.n.v. Stichting speeltuin Hollandscheveld onder vermelding van STEUN.

De stichting haar grootste wens is om de speeltuin in topconditie te houden.

En wat is er mooier om de kinderen in ons dorp veel plezier te kunnen bieden. Als klein groepje vrijwilligers doen we ons uiterste best om dit waar te kunnen maken.

Voor de mensen die het niet over kunnen maken via de bank mag het ook in een envelop door de brievenbus op adres Brummelstraat nummer 28.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord